Bita śmietana– puszysta świeża śmietana gwarantuje lekkie i delikatne przełożenie tortu. Torty na bazie śmietany to idealne rozwiązanie na przyjęcia dla najmłodszych.
Kremu Russel, to tradycyjny krem na bazie masła i jajek. Jedwabista konsystencja kremu sprawia, ze jest on idealnym nośnikiem dla szlachetnych smaków: czekolady, kawy czy też ulubionych trunków jak malibu.
Tort firmowy Cukierni Cieplak to połączenie smaku kremu Russel z czekoladą, bakaliami i alkoholem.
Krem mascarpone, to wyjątkowy smak płynący z doboru wykwintnych składników – włoskiego sera mascarpone oraz śmietany
Krem budyniowy, to gęsta konsystencja kremu opartego na mleku i żółtkach.
Kremy wegański na mleku kokosowym
Krem jaglany bez cukrowy na bazie gotowanej na mleku kaszy jaglanej z dodatkiem daktyli