Rodzaje ciasta:
- Biszkopt maślany
- Biszkopt czekoladowy
- Biszkopt orzechowy
- Biszkopt karmelowy
- Ciasto bezcukrowe
- Ciasto wegańskie
- Beza
Rodzaje kremu:
- Bita śmietana– puszysta świeża śmietana gwarantuje lekkie i delikatne przełożenie tortu. Torty na bazie śmietany to idealne rozwiązanie na przyjęcia dla najmłodszych.
- Kremu Russel, to tradycyjny krem na bazie masła i jajek. Jedwabista konsystencja kremu sprawia, ze jest on idealnym nośnikiem dla szlachetnych smaków: czekolady, kawy czy też ulubionych trunków jak malibu.
- Tort firmowy Cukierni Cieplak to połączenie smaku kremu Russel z czekoladą, bakaliami i alkoholem.
- Krem mascarpone, to wyjątkowy smak płynący z doboru wykwintnych składników – włoskiego sera mascarpone oraz śmietany
- Krem budyniowy, to gęsta konsystencja kremu opartego na mleku i żółtkach.
- Kremy wegański na mleku kokosowym
Sichere dir deinen Willkommensbonus – jetzt wetten!
NV Casino.