Rodzaje ciasta:

  • Biszkopt maślany
  • Biszkopt czekoladowy
  • Biszkopt orzechowy
  • Biszkopt karmelowy
  • Biszkopt bezcukrowy
  • Biszkopt wegański
  • Beza

Rodzaje kremu:

  • Bita śmietanapuszysta świeża śmietana gwarantuje lekkie i delikatne przełożenie tortu. Torty na bazie śmietany to idealne rozwiązanie na przyjęcia dla najmłodszych.
  • Kremu Russel, to tradycyjny krem na bazie masła i jajek. Jedwabista konsystencja kremu sprawia, ze jest on idealnym nośnikiem dla szlachetnych smaków: czekolady, kawy czy też ulubionych trunków jak malibu. 
  • Tort firmowy Cukierni Cieplak to połączenie smaku kremu Russel z czekoladą, bakaliami i alkoholem.
  • Krem mascarpone, to wyjątkowy smak płynący z doboru wykwintnych składników – włoskiego sera mascarpone oraz śmietany
  • Krem budyniowy, to gęsta konsystencja kremu opartego na mleku i żółtkach.
  • Kremy wegański na mleku kokosowym
  • Krem jaglany bez cukrowy na bazie gotowanej na mleku kaszy jaglanej z dodatkiem daktyli